Älvestad hembygdsförening
Bilder
Fritidsgården
Fiske vid Nederlösabadet våren 2016
I slutet av mars var UG åter vid Nederlösabadet i Normlösa och fiskade.Kvällen till ära hade vi besök av Susanna från Spanien, som var och hälsade på Micaela. Susana hade aldrig fiskat förut men redan efter några kast fick hon en stor gädda på kroken, som tyvärr lyckades slita sig när den skulle håvas. Allt fångades på film vilket ni kan se här under. Det gjorde nu inte så mycket, alla hade i alla fall en trevlig kväll som avslutades med korv- och marshmallowsgrillning över öppen eld.
Susanna från Spanien fick “nästan” sin första fisk
Gäddan ska håvas....
Viktor värmer sig framför elden
Vi grillade korv och marshmallows
Klicka på bilden för att se filmen
Bad vid Väderkvarnsbacken, Skänninge, den 6 augusti 2018 med UG
Den 6 augusti 2018 tillbringade UG en hel dag på Väderkvarnsbacken i Skänninge. Det var bad som stod på schemat, men även fotboll och wolleyboll hanns med. Ingrid hade fixat pastasallad till lunch, vilken intogs med välbehag. Det var en av de jättevarma dagarna den här sommaren så mesta tiden tillbringades i vattnet.
Foto: Ingrid Hallendorff och Micaela Nilsson
Fiske vid Nederlösabadet Den 14 maj 2015 åkte Ungdomsgården till Nederlösabadet i Normlösa för att prova fiskelyckan. Gammelgäddan lyckades, trots ihärdiga försök, undkomma. Fångsten blev ganska blygam, en aborre, men ungdomarna hade ändå jätteroligt. Kvällen avslutades med korvgrillning över öppen eld.